Despre mine

Georgiana Savu

Junior Media Specialist, studentă la Marketing, în Bucureşti din 2015. Sunt pasionată de gătit şi mâncare în general, dar timpul rareori îmi permite să gătesc, aşadar comand sau merg la restaurant. Datorită pasiunii dar şi numeroaselor dezamăgiri, am ales să împărtăşesc cu voi locurile unde poţi mânca bine sau de unde poţi comanda în Bucureşti în zilele prea încărcate. În funcţie de planurile mele de călătorie, voi veni cu bunătăţi şi din afara capitalei.

Pentru mine, mâncarea e fericire! În zilele negre, o mâncare bună îmi poate readuce buna dispoziţie şi zâmbetul pe buze.

Pregătesc cu răbdare şi plăcere mâncăruri diverse, de la ciorbă de pui la noodles de vită sau clătite americane. Mousse de ciocolată, brioşe sau friptură, la final, orice ar fi, toate preparatele sunt fotografiate de mine şi păstrate ca amintire.

Gustăm.ro își propune să vă ofere o imagine a ceea ce urmează sa primiți la restaurant sau când comandați acasă. De la procesul de comandă până la desert: restaurante, food trucks sau comandat la domiciliu, nu contează!

Gustăm.ro şi vă spunem despre experienţa trăită!