Pe cei de la Gargantua îi puteți găsi în trei locații (două restaurante și un salon de evenimente), iar dacă doriți să comandați aveți la dispozitie FoodPanda.
Datorită unei colaborări frumoase cu aceștia, am avut ocazia să încercăm multe din mâncărurile pe care le oferă, iar astăzi vă spunem câte ceva despre experiența Gargantua.
Site-ul lor, zicem noi, vă va cuceri din prima. Nouă tare ne-a făcut poftă preparatul ce se află în centrul atenției pe pagina de HOME și anume Black Angus dry aged New York strip steak.
Ce am mai observat la fiecare comandă este faptul că au pungi de hârtie personalizate ce au în prim plan motto-ul lor:
Pentru că preparatele sunt numeroase și dorim să vi le descriem cât mai exact, mai jos vedeți ce am reușit să gustăm:
- Supă de roșii – A venit însoțită de multe crutoane, fierbinte și bine ambalată. Ne-a plăcut faptul că avea bucățele vizibile de brânza ce se topeau imediat în gură, dar din păcate nu e cea mai bună supă de roșii pe care am încercat-o;
- Ciorbă de pui a la grec – Tare gustoasă și sățioasă. Am apreciat faptul că avea orez preparat al dente și suficiente bucăți de legume și piept de pui;
- Tagliatelle cu trufe și creveți decorticați – Pastele au fost foarte bine preparate, cu sos îndeajuns de mult și bine asezonat, iar creveții la fel. Au fost suficient de mulți, nu doar 2, 3 cum am mai întâlnit și erau aromați;
- Caracatiță la grătar cu broccoli braise – Ușor de mâncat, deloc cauciucată și cu miros / aspect plăcut de preparat la grătar. Tentaculele au fost date în prealabil cu un fel de sos ce le-a oferit gust și mai bun. Despre broccoli vă mărturisim că nu suntem mari fani, dar recunoaștem că a fost bun la gust chiar și pentru noi;
- Scalopine de pui cu sos de vin de Porto și piure cu feta – Puiul a fost fraged, aromat și însoțit de mult sos de vin de Porto. Piureul cu feta a fost delicios și bine pisat.
- Nigiri (salmon, tuna, butterfish & shrimps) – Pentru cei ce nu știu, nigiri = pat de orez peste care este așezată o bucată de pește sau diverse toppinguri. Noi suntem fan Nigiri deoarece este un preparat extrem de simplu dar pe atât de delicios;
- Sashimi (somon, ton, butterfish) – Cel mai mult ne-a placut sashimi de ton, urmând somonul, iar pe ultimul loc butterfish pentru că așa cum se poate deduce după nume, este un pic mai grețos. Tonul, însă, ne-a surprins cu o aromă puternică și plăcută;
- Rainbow Rolls Wrap – Rainbow (curcubeu) indeed. Învelite în trei culori, rulourile conțin atât ton, somon, dar și butterfish. Conțin castraveți și avocado deși nu este specificat, iar preparatul în sine este aproape magic, atât ca aspect, dar și ca arome;
- California Rolls – Conțin orez, surimi, castraveți și avocado, dar cel mai mult din această combinație mi-a plăcut gustul pe care i-l dădea susanul (presărat peste orez);
- Mango Bongo Rolls – Combinație de ton și mango, colorată și gustoasă + un nume tare simpatic;
- Crispy Salmon Rolls – Orez, somon, avocado și cremă Philadelphia, amestec de ingrediente mai ușor de mâncat datorită cremei;
- Guncan cu somon/butterfish/creveți – Conține orez, felul de pește ales, maioneză japoneză și ierburi aromatice. Preparatul acesta cu siguranță nu este pentru toată lumea și recomandăm să îl încercați doar dacă sunteți obișnuiți să mâncați iute.
Aici poze și cu sushi: